Billig hjemmeside

Få din virksomhed online fra 5.000 kr.

En billig hjemmeside fra ComboWeb kan fås lige som du ønsker den. Grundpakken indeholder følgende og kan fås for ned til 5.000 kr. + moms:

Har din lille virksomhed brug for en billig og professionel hjemmeside, der er nem at vedligeholde? Så læs endelig videre!

I dag, hvor stort set alle danskere er daglige brugere af internettet, er det essentielt at kunne finde din virksomhed på nettet. En hjemmeside er den billigste, nemmeste og mest troværdige måde at markedsføre en mindre virksomhed overfor kunderne - hvadenten man beskæftiger sig med offline- eller online salg.

En billig hjemmeside fra ComboWeb er, på trods af den lave pris, opbygget professionelt af vores egen grafiker og programmør, der skræddersyer din hjemmeside efter netop dine behov. Dermed får du en helt unik løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Bemærk, at det i modsætning til nogle andre webfirmaers produkter er dig, der 100% ejer systemet og når først du har betalt for din hjemmeside, kommer der ikke flere udgifter til os. Det er da betryggende, er det ikke?

Professionelt webdesign

Fremstå professionelt på nettet med en flot og professionel hjemmeside.

Total opsætning

Vi indsætter dine tekster og evt. billeder efter behov, når du har godkendt vores design.

Rådgivning

Vi rådgiver dig, når du skal vælge det bedste hjem for din hjemmeside - det kan spare dig for meget besvær og høje priser på sigt!

Søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering er essentielt for at din virksomhed kan findes på søgemaskinerne. ComboWeb sørger for, at din hjemmeside kan findes i søgemaskinerne på søgeord, der er relevante for din virksomhed.

Analyseværktøjer

Vi installerer Google Analytics så du kan følge dine besøgende og løbende optimere baseret på deres adfærd.

Ekstrafunktioner

Alt kan tilbygges din hjemmeside til fornuftige priser - kun fantasien sætter grænser.