Facebook applikation udvikling

Udnyt netværkseffekten på Facebook

Facebook er et yderst interessant medie for at sprede kendskab til sine produkter og holde brugernes loyalitet. ComboWeb har kompetencer til at udvikle applikationer til Facebook og sætter vores kunder i de bedste sko til at udnytte teknologi og social networking til at promovere sine produkter eller virksomhed bedst muligt.

Social networking - social marketing

Der er over 2 millioner danskere på Facebook og den gennemsnitlige Facebook-bruger er online en hel time om dagen. Derfor er det et kraftfuldt og betydningsfuldt medium. Følgende branding-muligheder har du på Facebook:

 • Pages
  Lad dine kunder og partnere blive "fans" eller "synes godt om" din virksomhed eller dit produkt. Dette kan have en voldsom viral effekt. F.eks. har kæden Starbucks over 8 millioner fans, som ifølge Syncapse er over 1,1 milliarder dollars værd.
   
 • Ads
  Facebook Ads lader dig betale for de besøgende, Facebook sender til dit website. Segmenter hvem der skal se din annonce på køn, civilstatus, interesser, alder, bopæl mv. Dette er ekstremt målrettet markedsføring, der er godt for din ROI.
   
 • Integration med websites
  Lad Facebook-brugere nemt og enkelt dele og interagere med dit indhold på dit eget website. Skaber dialog og flere besøgende.
   
 • Apps
  De små "programmer", som brugerne af Facebook bruger. 70 pct. af Facebooks brugere bruger applikationerne, og mulighederne her er ubegrænsede. Læs mere om applikationer på Facebook herunder.