Om ComboWeb

Lær os bedre at kende.

ComboWeb er et full-service webbureau med base i hjertet af Frederiksberg. Vi har produceret utallige webløsninger af de fleste slags - dog med en overvægt af dynamiske hjemmesider i mellemklassen.

Vi leverer forskellige webløsninger til erhvervsliv, organisationer og private - lige fra små webvisitkort til store CMS'er. Vores ekspertise ligger i mindre og mellemstore websites, og vores primære kundegruppe er virksomheder, der har brug for en god hjemmeside, der ikke koster en bondegård. Dermed er løsningerne både af svingende prisklasse og kompleksitet - de fleste har vi selv behersket, men vi er ærlige om vores evner og sender ting videre, som der ikke er ressourcer til.

Kvaliteten er det væsentligste nøgleord hos ComboWeb og derfor finder du med garanti udbydere, der er billigere end os, og du finder også nogle, der er markant dyrere end os.

Ikke hjemmesider, men webløsninger

For os er det nærmest en fornærmelse at kalde vores produkter en "hjemmeside". Det, vi leverer, er nemlig ikke noget, man kan beskrive så enkelt. I vores kunders løsninger indgår ofte også markedsføring af applikationen efter bedste hensyntagen til kundens ambitioner og budget. Der arbejdes rundt om projektet og vore samarbejdspartnere bestående af reklamebureauer og grafiske bureauer sikrer, at vi kan indhendte fordelagtige tilbud til kunden.

Fakta om ComboWeb

Firmanavn:

ComboWeb ApS

CVR-nummer:

33 38 79 38

Etableret:

2007 (ApS stiftet i 2011)