WordPress blog

Lav en WordPress blog - blog eller en nem hjemmeside

Blogging er kommet for at blive, og kan være et yderst værdifuldt supplement til din virksomhed eller for at brande dig personligt. ComboWeb har adskillige blogs på samvittigheden og langt de fleste er baseret på WordPress. Vil du også med på blogbølgen med en billig WordPress-blog? Så læs endelig videre her - ComboWeb kan nemlig levere løsninger i alle typer og størrelser.

Løsningen afhænger af dine behov

Der findes et utal af gratis themes på nettet som du kan bruge til din blog og hvis du finder noget, du vil bruge, kan vi sætte din blog op i det for kun 1.000 kr. Hvis du har fundet et premium theme eller selv har fået ét udviklet, er prisen den samme.

Du kan også vælge at få en blog, der har samme grafiske identitet som din nuværende hjemmeside eller få et design lavet fra bunden - så er prisen bare lidt højere. Hvilken løsning der passer din blog bedst afhænger helt af hvad du vil og af dit budgets størrelse.

Helt fra bunden: Hvad er blogging?

En blog, eller en weblog, som det korrekt hedder er et lille område, hvor man kan give udtryk for tanker, skrive guides osv. Bloggen kan være enkeltstående og evt. indbringe penge via reklamer eller den kan fungere som en undersektion på en allerede eksisterende hjemmeside. Den kan derved være en port til dine services eller produkter eller samtidig fungere som en uformel atmosfære, hvor du kan kommunikere med dine kunder og potentielle kunder og skabe tillid og en langvarig forbindelse til dem. Det er yderst værdifuldt.

Lidt mere om WordPress blogs

WordPress er en gratis blog-platform, som er verdens mest brugte. Den absolutte fordel ved WordPress er dens enorme fleksibilitet og samtidig overskuelighed for brugeren af systemet. Langt det meste af hjemmesiden kan administreres direkte fra WordPress' administrationsmodul - både indhold, design og funktionalitet.

Der findes over 12.500 plugins som du kan bruge til at skabe mere funktionalitet på din WordPress blog med og mange tusinde gratis designs eller betalings-themes.